De Koppeling

Opdrachtgever: Dura Vermeer Bouw (2008)
ca. 7.029 mē dampremmende laag PE foliedik 0,2 mm. los gelegd. EPS100 afschot isola... Lees meer

City Building

Opdrachtgever: Hillen en Roosen (2002)
1.981 mē dampremmende laag gebit.polyestermat PS 20 ESE dik 10 cm. mechanisch bevestigd... Lees meer

SERVICE & ONDERHOUD

Onderhoud bestaat uit een checklist van controlepunten tijdens deze controle worden kleine onvolkomenheden worden hersteld en worden de daken schoongemaakt. Dakonderhoud is immers één van de belangrijkste kostenposten van onroerend goed. Het dak in goede conditie houden is dan ook van groot belang. Hiermee beperkt u calamiteiten en kunt u de levensduur van uw dak verlengen. Na iedere onderhoudsbeurt krijgt u een inspectierapport zodat de toestand van het dak en de uitgevoerde werkzaamheden voor u inzichtelijk zijn. Zo verkrijgt u optimale zekerheid en zorgeloosheid voor een lange periode.

GARANTIE

Op alle daken uitgevoerd in EPDM rubber, PVC kunststof of APP/SBS gemodificeerde polyestermat dakbedekking krijgt de opdrachtgever standaard 10 jaar garantie conform de Vebidak voorwaarden. Deze garantie kan desgewenst tegen betaling van een premie van 2% van de aanneemsom van het dakbedekkingspakket ondergebracht worden bij een verzekeringsmaatschappij.

KWALITEIT

De service en garantie kunnen bieden doordat wij uitsluitend werken met vakmensen en gekwalificeerde materialen. Op die manier is garantie en service & onderhoud een genot en is het belang van de klant zowel als onze naam altijd gewaarborgd!