Medisch Centrum

Opdrachtgever: IBC (1995)
6.000 mē 2 lagen SBS gemodif.polyestermat geplakt d.m.v. warme asfaltbitumen 110/30(360P... Lees meer

Militaire Apotheek

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Jorritsma (1989)
ca. 14.000 mē EPS 100 ESE dik 8 cm. 2-laagse APP polyestermat blank (460P14) mē gri... Lees meer

VERNIEUWEND

HDO Dakbedekkingen volgt alle trends, nieuwe materiale, nieuwe uitvoeringswijzen op de voet. De afgelopen jaren heeft HDO Dakbedekkingen ervaring opgedaan met parkeerdaken, vlonders en tuindaken. Een nieuwe ontwikkeling die door ons wordt gevolgd is de integratie van zonne-energie in de dakbanen maar ook leveren en aanbrengen van permanente valbeveiliging op daken.

Lees ook ons innovatieve projecten:

Adobe-reader logo Adobe-reader logo
HDO Zonnekracht HDO Groendak

PROJECTGERICHT

HDO Dakbedekkingen biedt u een complete dienstverlening op het gebied van nieuwbouw werken en renovatieprojecten. Geen dak is standaard. Elk dak is maatwerk. Hier dient men rekening mee te houden bij de materiaalkeuze. Wij kunnen voor ieder project een passende oplossing vinden, welke geheel aan de huidige kwaliteitseisen voldoet. Zowel in nieuwbouw als renovatie werken wij op projectbasis. Dit betekent dat u vooraf precies weet waaraan u toe bent. Ontwerp, uitvoering en oplevering vinden plaats in nauw overleg met de opdrachtgever. Van alle projecten kunnen desgewenst bouwfysische en/of windbelastingsberekeningen worden overlegd. Projectgerichte oplossingen tot in het detail: daar gaat het om.

VISIE & PIT

Een gedegen advies, de juiste kwaliteit materialen, een vakkundige verwerking van deze materialen en aansluitend het beheer & onderhoud van de daken moeten de basis zijn van een lange levensduur. Achter dit gegeven zit een jarenlange ervaring in de dakbedekkingsbranche, goed opgeleid en gemotiveerd personeel en een selectie van leveranciers van kwaliteitsproducten in Nederland en Europa.
HDO Dakbedekkingen heeft in de loop der jaren bewezen kwalitatief goede daken te kunnen maken tegen een scherpe prijs en indien noodzakelijk zeer snelle levertijden. Service en betrouwbaarheid staan in onze organisatie centraal.